Command & Conquer: Red Alert 3 Forum

This is a community forum and not official technical support. — If you need official support: Contact Us

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.

Back to Threads Reply to Thread

Steam version works great once steam launches it

Linux/GNU - Ubuntu 10.04
CrossOver Games 9.2.1
Nvidia GeForce 8600 GT

I had problems trying to get Steam to launch the game. After pressing the 'Play' button in the game library, there was no RA3 splash screen. However, after I kept pressing the play button several times and confirming it to launch the game, I'll get a splash screen and the game runs fine.

In-game, everything works - no crashes or corrupt images etc.

EDIT

Updated CX Games to version 10 and it resolved the Steam launch issue.

Thank you for this post. I just bought it on Steam and it was not starting. After numerous clicks of play and confirmations it now works flawlessly. Hooray!!

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

CodeWeavers or its third-party tools process personal data (e.g. browsing data or IP addresses) and use cookies or other identifiers, which are necessary for its functioning and required to achieve the purposes illustrated in our Privacy Policy. You accept the use of cookies or other identifiers by clicking the Acknowledge button.
Please Wait...
eyJjb3VudHJ5IjoiVVMiLCJsYW5nIjoiZW4iLCJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi02LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNzA4MDI1Njg0LCJjc3JmX3Rva2VuIjoiOXFOQ2tjNDkyUXJXZzJrVCIsImdkcHIiOjB9