Guild Wars Forum

This is a community forum and not official technical support. — If you need official support: Contact Us

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.

Reply to Thread Back to Threads

Bug when switching armor
I'm encountering a strange bug since I updated to 9.1.0 (and I'm currently running Mac OS X 10.6.4). If I switch the armor I'm wearing to another set, suddenly the new armor takes on the skin of the old armor. This looks very strange, since one armor may have spikes on the chest and another won't, but will still retain the spikes on the legs. The issue goes away if I zone into another area, but it does sort of put a damper on the game.

Hope this can be fixed! I'm otherwise very satisfied with your program.
-----
This issue has been forwarded to the Official CodeWeavers Ticket System.  If you have observed this issue and would like to report it as well, please open a support ticket or send an email to info@codeweavers.com with a description of what you are seeing and a link to this post.

Thank you!
The CodeWeavers Team
-----

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

CodeWeavers or its third-party tools process personal data (e.g. browsing data or IP addresses) and use cookies or other identifiers, which are necessary for its functioning and required to achieve the purposes illustrated in our Privacy Policy. You accept the use of cookies or other identifiers by clicking the Acknowledge button.
Please Wait...
eyJjb3VudHJ5IjoiVVMiLCJsYW5nIjpudWxsLCJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi02LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNjA1NjMxNTIyLCJjc3JmX3Rva2VuIjoiWmJYZ25ia1NUSldlNFBDOCIsImdkcHIiOjB9