Quicken 2005

This is a community forum and not official technical support. — If you need official support: Contact Us

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.


Reply to Thread Back to Threads

One Step Back
Dustan Ashley
Dustan Ashley
Posted 2005-11-03 14:47
After updating to CXoffice 5, Quicken fails to do any online fuctions. Keeps asking me to register then compains about not having IE available (which it certainly is). I have tried uninstalling and reinstalling fresh, but that didnt change anything.
Tim Erlandsen
Tim Erlandsen Turbo Chief Senior Advocate
Posted 2005-11-04 19:31
Dustan,

What distro are you running? I'm running Ubuntu "Breezy" and have installed many different times as well as upgraded from CXO4.2. I haven't noticed any issues with the web connect stuff unless problems arose during the DCOM95 or IE6 installs in the Quicken bottle. Are you able to start IE6 from that bottle? Abbas has a possible fix for the register stuff in his post to the Quicken2k3 tips and tricks page, if you have files backed up from one of your previously registered installs. http://www.codeweavers.com/site/compatibility/browse/name?app_id=468;tips=1
(Check out tip #3)

Good luck

Tim
Ted Faison
Ted Faison
Posted 2005-11-27 14:21
Same problem here after the latest update to Quicken 2005.  Just for the hell of it, try re-installing Quicken, but do not let it do an update.  Worked for me.
jpsnyder
jpsnyder
Posted 2005-12-10 10:47
I installed Quicken 2005 using CXOffice version 5.0.0. I felt forced to register, so I did. Couldn't get finished with the install/update without registering. My IE6 and Quicken,both, reside in the Win98 bottle. The Quicken application update and downloads of Ameritrade data worked flawlessly.

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

Please Wait...
eyJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi02LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNTc4NTg3MzkzfQ==