Rift Forum

This is a community forum and not official technical support. — If you need official support: Contact Us

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.

Back to Threads Reply to Thread

Steam Lego Worlds black screen after launching game

Hey all, new to the forum and crossover here. I installed crossovers on Catalina 10.15.3. I installed Steam, which worked just fine, then installed Lego Worlds which also installed fine as far as I can tell.

When I click to play Lego Worlds, a full screen window pops up that is black, I see the mouse cursor there for a bit, then it just crashes/closes the black screen. Nothing else happens. Anyone know why this would be happening?

Jason Richards wrote:

Hey all, new to the forum and crossover here. I installed crossovers
on Catalina 10.15.3. I installed Steam, which worked just fine, then
installed Lego Worlds which also installed fine as far as I can
tell.

When I click to play Lego Worlds, a full screen window pops up that
is black, I see the mouse cursor there for a bit, then it just
crashes/closes the black screen. Nothing else happens. Anyone know
why this would be happening?

This is the wrong forum. The forum for Lego Works is here - https://www.codeweavers.com/compatibility/crossover/forum/lego-worlds.

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

CodeWeavers or its third-party tools process personal data (e.g. browsing data or IP addresses) and use cookies or other identifiers, which are necessary for its functioning and required to achieve the purposes illustrated in our Privacy Policy. You accept the use of cookies or other identifiers by clicking the Acknowledge button.
Please Wait...
eyJjb3VudHJ5IjoiVVMiLCJsYW5nIjpudWxsLCJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi01LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNjU2NDMwODcxLCJjc3JmX3Rva2VuIjoiZE5QdVdRVkMzV1JyeUtoYiIsImdkcHIiOjB9