Star Wars: The Old Republic Forum

This is a community forum and not official technical support. — If you need official support: Contact Us

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.

Back to Threads Reply to Thread

Lag : unplayable

Hi,

following the famous youtube link i was able to install SWTOR.
An in game lag make it impossible to play.
I know SWTOR forum are full of complain about "server lag".
I bet mine does not come from server.

During an NPC discussion you may count 4 to 5 sec between each sentence...
When you run in an area, your character stop running every about 20 meters again for 4 to 5 sec...
Except if you run loop in a closed room.
It seems there are loading problem. Even with ultra low graphic setting.

My Mac is a 3,4GHz i7 with 8Go and 2Go video card ; the game on an SSD !

To all those people who were able to play : did you ever meet such a problem ?

I just want to say I am experiencing the same problem, would be interested in hearing if anyone else ever experienced and found a way to fix it...

I'm also experiencing the same problem. Hopefully someone will find a fix soon.

Something that may help, try lowering graphics to min. settings, also try to avoid using wireless, use wired connection. from my experience so far that just makes it playable, far from perfect.

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

CodeWeavers or its third-party tools process personal data (e.g. browsing data or IP addresses) and use cookies or other identifiers, which are necessary for its functioning and required to achieve the purposes illustrated in our Privacy Policy. You accept the use of cookies or other identifiers by clicking the Acknowledge button.
Please Wait...
eyJjb3VudHJ5IjoiVVMiLCJsYW5nIjoiZW4iLCJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi01LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNzA4NjEzODE4LCJjc3JmX3Rva2VuIjoiRlNoUWNlYVFKdXFrOE4yRSIsImdkcHIiOjB9