World of Tanks Forum

This is a community forum and not official technical support. — If you need official support: Contact Us

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.

Back to Threads Reply to Thread

Problems on iMac 2011 since latest updates

iMac 2011 27", 12 Gb, AMD Radeon HD 6770M 512 MB

Running client 1.0.37 with 10.10.5 and it was all very good (usually 60+fps).

Upgraded to 2.0.1 and I had issues where various graphics - buttons in the garage, rocks on the map - weren't visible.
Rolled back to 1.0.37 and it was OK for a bit. Until the 9.17 update.

Got severe CPU issues - <20fps, CPU 150-200%.

Tried upgrading to 10.12. Improved it a bit but still severe CPU issues. With 1.0.37, it sometimes runs fine, and sometimes is horrible.

Performed complete uninstall / reinstall before 10.12 upgrade. This didn't help either.

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

CodeWeavers or its third-party tools process personal data (e.g. browsing data or IP addresses) and use cookies or other identifiers, which are necessary for its functioning and required to achieve the purposes illustrated in our Privacy Policy. You accept the use of cookies or other identifiers by clicking the Acknowledge button.
Please Wait...
eyJjb3VudHJ5IjoiVVMiLCJsYW5nIjoiZW4iLCJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi01LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNzE1NzkzNDc5LCJjc3JmX3Rva2VuIjoidkVNdDlnM2FxSFhuaENIQiIsImdkcHIiOjB9