CrossOver Support - Community Forums

Important Information These are community forums and not official technical support. If you need official support: Contact Us

CrossOver Linux
Discussion about CrossOver Linux

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.

Back to Threads Reply to Thread

settings don't saved in crossover

Hey!

I have some problems with crossover. Since I updated it to crossover x, my application allways ask me for they standard settings... For example office 2010 allways ask for automatic updates or securecrt always ask if I want to use it as the default program. I think this problem is since I've updated. Should I install my programs again in a new bottle or is there another way to solve this little error?

Everything else is running perfect... Thanks to the crossover team;)

Please Note: This Forum is for non-application specific questions relating to installation/configuration of CrossOver. All application-specific posts to this Forum will be moved to their appropriate Compatibility Center Forum.

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

CodeWeavers or its third-party tools process personal data (e.g. browsing data or IP addresses) and use cookies or other identifiers, which are necessary for its functioning and required to achieve the purposes illustrated in our Privacy Policy. You accept the use of cookies or other identifiers by clicking the Acknowledge button.
Please Wait...
eyJjb3VudHJ5IjoiVVMiLCJsYW5nIjoiZW4iLCJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi01LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNzE4NzMyNzMzLCJjc3JmX3Rva2VuIjoiUnl0ZnR1R1JLTkdGcDVHYyIsImdkcHIiOjB9