CrossOver Support - Community Forums

Important Information These are community forums and not official technical support. If you need official support: Contact Us



CrossOver Linux
Discussion about CrossOver Linux

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.


Reply to Thread Back to Threads

Send/receive hangs on 97% when opening Outlook
Jan Cornelius
Jan Cornelius
Posted 2014-04-06 07:45
Whenever I open Outlook, send/receive  stalles at 97%. If I cancel, and then press the send/receive button again, everything works flawless.
Outlook is connected to a hosted Exchange, and I believe that is a part of the problem. Anyway, if I ping the remote server, I get instant response.
The bottle has IE+Office SP3 installed. I have installed from scratch 3 times, adding IE the second time and SP3 the third time. But ad ons resolved some issues we had. Do I miss any ad ons that can help regarding hosted Exchange ?
Andrew Balfour
Andrew Balfour Advocate
Posted 2014-04-08 15:16
Adding the SP3 update to the bottle just containing Outlook might help (no IE). If it still doesn't go through then Crossover can't translate Outlook yet to talk to your particular hosted Exchange server and you'll need to use a full emulator instead.

Please Note: This Forum is for non-application specific questions relating to installation/configuration of CrossOver. All application-specific posts to this Forum will be moved to their appropriate Compatibility Center Forum.

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

Please Wait...
eyJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi02LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNTcwNTQ3NzcwfQ==