CrossOver Support - Community Forums

Important Information These are community forums and not official technical support. If you need official support: Contact Us

CrossOver Linux
Discussion about CrossOver Linux

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.

Back to Threads Reply to Thread

backup and restore

Hi!
I messed up with some bottles.
I have a complete backup of my home directory (with storeBackup) so I deleted all the bottles, deleted /home/myuser/.cxoffice and restored its contents from the backup now /home/myuser/.cxoffice has all the files and directories it had a month ago, but when I run the crossover app the bottles appear but they have no apps.

What may be the problem?

regards

Might be missing icons/shortcuts. Could try rebuilding the menus.

Please Note: This Forum is for non-application specific questions relating to installation/configuration of CrossOver. All application-specific posts to this Forum will be moved to their appropriate Compatibility Center Forum.

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

CodeWeavers or its third-party tools process personal data (e.g. browsing data or IP addresses) and use cookies or other identifiers, which are necessary for its functioning and required to achieve the purposes illustrated in our Privacy Policy. You accept the use of cookies or other identifiers by clicking the Acknowledge button.
Please Wait...
eyJjb3VudHJ5IjoiVVMiLCJsYW5nIjoiZW4iLCJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi01LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNzA4NjEzODE4LCJjc3JmX3Rva2VuIjoiWWduQmQyUTZoZlFBcTNGdyIsImdkcHIiOjB9