CrossOver Support - Community Forums

Important Information These are community forums and not official technical support. If you need official support: Contact Us



CrossOver Mac
Discussion about CrossOver Mac

The following comments are owned by whoever posted them. We are not responsible for them in any way.


Reply to Thread Back to Threads

World Of Tanks 9.20.1 update issues
Robert
Posted 2017-10-20 11:43
Hello, I think you should check the wrapper, cause after last game update there wasn't any graphical changes, but game FPS very jumps- some maps with one tank 50, whit other tank on the same map FPS 29-17 and so on. Before update 50fps was stable with the same graphic settings. I changed settings to lower, now some maps I have 110 fps, but in the same map it can drop til 50 from 110, other maps can be just 36 FPS. Also when fps is normal I see tanks can buck.
Robert
Posted 2017-10-20 13:37
I run on iMac 21 2013. i5 2.9Ghz/ 16GB RAM/ GT750M 1GB
Robert
Posted 2017-10-23 05:06
Here battle record from reply, how jumps FPS:
https://www.youtube.com/watch?v=8Rlo5ilWEOE
Robert
Posted 2017-10-24 14:20
So devs ignoring this issue even not only for me is this problem? Great support.
Brian Mathieu
Brian Mathieu  Staff Member
Posted 2017-10-24 14:27
Hi Robert,

You can open ticket with CodeWeavers Support at https://www.codeweavers.com/about/contact-us#support

I've been unable to recreate the issue on my own machine, but I'd like to take a look at the video you created. The link you posted to YouTube doesn't seem to be working, can you try uploading it again?

Thanks,
Brian
CodeWeavers Support
________________________
Robert
Posted 2017-10-26 10:36
Brian Mathieu Posted:
Hi Robert,

You can open ticket with CodeWeavers Support at https://www.codeweavers.com/about/contact-us#support

I've been unable to recreate the issue on my own machine, but I'd like to take a look at the video you created. The link you posted to YouTube doesn't seem to be working, can you try uploading it again?

Thanks,
Brian
CodeWeavers Support
________________________

Hi Brian,

I have uploaded new 2 videos. Both battles was played in the row (battle after battle and with the same settings).
First battle on the Sand river map:  [video]https://youtu.be/sMGLNiTer_c[/video]

Second battle on the Pilsen map: [video]https://youtu.be/XOMKa3siohA[/video]

As you can see, how big different FPS between these maps. If it will help you- all winter maps has low fps, desert maps are ok like sand river reply. For example Karelia map FPS depends what mode (standart, attack/defense). That's really strange... I have no clue what happened, it's WG update guilty with some graphical updates in the game? Or maybe High Sierra is guilty, cause I updated OS X and straight after that I have updated WoT to 9.20.1 version. The graphic setting at this moment is minimal. Before all updates I had 40-50 fps on low settings with some custom elements higher than standart low settings (I mean graphic settings was between low and medium setted).
Robert
Posted 2017-10-26 10:41
if it will helps you, here is the python log: https://www.dropbox.com/s/onnqsrlmk12gbn4/python.log?dl=0 last 2 battles is the same as in video replies.

By the way, I have checked this with mods and without mods, the same FPS gap.

P.S. also one more thing- when WoT client is minimised with CMD+TAB very oft game client icon is transparent:

Please Note: This Forum is for non-application specific questions relating to installation/configuration of CrossOver. All application-specific posts to this Forum will be moved to their appropriate Compatibility Center Forum.

CrossOver Forums: the place to discuss running Windows applications on Mac and Linux

Please Wait...
eyJjYXJ0IjowLCJ0enMiOi02LCJjZG4iOiJodHRwczpcL1wvbWVkaWEuY29kZXdlYXZlcnMuY29tXC9wdWJcL2Nyb3Nzb3Zlclwvd2Vic2l0ZSIsImNkbnRzIjoxNTE3NTAzNDk0fQ==